Konferencja OpenSolaris

O wszystkim i o niczym

Moderator: Moderatorzy

Jak oceniasz ten pomysl w skali 1-5

1
0
Brak głosów
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
1
9%
5
10
91%

Liczba głosów : 11

Re: Konferencja OpenSolaris

Postprzez cla » Cz sie 16, 2007 1:09 pm

norad napisał(a):No tak... Z tego co takze wiem jak komus przyjdzie jechac z Gdanska/Szczecina/Suwalk do Wroclawia to rownie dobrze pojedzie do Krakowa bo przy takich odleglosciach to juz nie ma roznicy.

Nie zgodzę się. Ze Szczecina/Gdańska do Krakowa jedzie się prawie 5 godzin dłużej niż do Wrocławia. A czas w podróży rośnie wykładniczo :)
Najwazniejsze jest jednak, aby wybrane miejsce bylo bliskie ktoremus z organizatorow.
Tak, Wrocław mi pasuje pod każdym względem, a przynajmniej dlatego, że dobrze znam miasto i w razie organizacji zawsze mam możliwość nocowania tam lub/i przenocowania przynajmniej jednej dodatkowej osoby.
cla
Moderator

Postprzez norad » Cz sie 16, 2007 1:50 pm

dosiu napisał(a):Co do miasta - IMHO nie ma co gdybać gdzie - wszędzie da się zorganizować, tylko zamiast wymieniać plusy i minusy, ktoś musi po prostu polatać, pobiegać, pozabiegać o jakiś sponsoring, salę, wykładowców, uczestników... A kto będzie chciał, to i tak dojedzie. ;)

Wiec czy jest ktos chetny?

Propo dojazdu to zwracam honor. Jak przed chwila spojrzalem na czas jazdy SZCZECIN-WROCEK i SZCZECIN-KRAK to zabolala mnie glowa. No nic mi czy Wroclaw czy Krakow pasuje. Spac chyba i tak bede mial gdzie:)
od czego zacząć...
norad

Postprzez mnowak » Cz sie 16, 2007 6:06 pm

cla napisał(a):Tak, Wrocław mi pasuje pod każdym względem, a przynajmniej dlatego, że dobrze znam miasto i w razie organizacji zawsze mam możliwość nocowania tam lub/i przenocowania przynajmniej jednej dodatkowej osoby.

Rozumiem ze mowisz o mnie :)
mnowak
Administrator

Kwalifikacje: SCSA9, SCNA9, SCSA10, SCNA10, SCSECA10

Postprzez cla » Cz sie 16, 2007 10:23 pm

mnowak napisał(a):
cla napisał(a):Tak, Wrocław mi pasuje pod każdym względem, a przynajmniej dlatego, że dobrze znam miasto i w razie organizacji zawsze mam możliwość nocowania tam lub/i przenocowania przynajmniej jednej dodatkowej osoby.

Rozumiem ze mowisz o mnie :)

No przecież nie o dosiu :)
cla
Moderator

Postprzez trochej » Pn sie 20, 2007 2:34 pm

Mnie się, oczywiście, pomysł konferencji cholernie podoba. Najchętniej widziałbym ją w Gdańsku (bo mam nocleg), w Szczecinie (bo mam nocleg), albo w Warszawie (bo mam nocleg) :). Oczywiście, wolę Wrocław niż Kraków, chociaż w Krakowie chyba mam nocleg. :)
Czy z okolic Wrocławia jest ktoś chętny pobiegać?

Pozdrawiam
trochej
Administrator

Postprzez estibi » Cz sie 23, 2007 12:06 am

Osobiscie bym nie chcial aby konferencja byla np w Gdansku, poniewaz mam trudny dojazd z Poznania.
Dluga podroz (5h) i 50zl bilet w 1 strone :/

Z tego co widze, to najbardziej by pasowal Wroclaw.
2h jazdy i 20zl za bilet, da sie przezyc :)
estibi
Administrator

Postprzez norad » Cz sie 23, 2007 8:38 am

Hmmm, a moze podchodzimy do tego ze zlej stroyn.

Moze pytanie powinno brzmiec nie gdzie to sie odbedzie, ale kto to zorganizuje?W kazdym wiekszym miescie zapewne bedzie sie dalo to zrobic... Kto sie tym wszystkim zajmie? To jest chyba najwazniejsze. Wszyscy zdajemy sobie przeciez sprawe, iz niejest to latwe zadanie, do ktorego przydalaby sie wiecej niz jedna osoba. Moze poprostu znajdzmy chetnych do organizacji w poszczegolnych miastach i potem podejmijmy decyzje wybierajac z miejsc gdzie ktos jest w stanie wypelnic to trudne zadanie jakim jest organizacja tego typu imprezy.
od czego zacząć...
norad

Postprzez trochej » Śr mar 05, 2008 4:25 pm

No i jest w Szczecinie. :)
trochej
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do Forum Ogólne